Posts Tagged ‘Vinna på V75’

Att vinna på V75 är kul!


För att vinna 56 Milioner på V75 måste du vara ensam om att få sju rätt. Det är inte så ofta det händer att det bara finns ett system som klar det. Spelaren ifråga spelade ett reducerat system.

Bli en vinnare med reducerat system.

Reducerade system är ett system där man ställer olika villkor på systemet. Man utgår från en stor ram från början, plockar bort vissa rader som är omöjliga att de går in. Typ en rad med bara 1 – 10 procentare i den färdiga raden.

Spela reducerade system kan vara en stor fördel ibland. Tycker du det ser lätt ut kan det räcka med ett vanligt system, på en kupong. Men det ska sägas att det är aldrig lätt att gissa utdelningen på förhand.

Att vinna på V75 med Copéma.

Med Copéma kan du enkelt välja ut de bästa raderna i ett större system, gardera mer för samma insats och få bättre vinstchanser.

Listan på exempel hur man kan spara in rader kan göras hur lång som helst. Programmet har många kraftfulla verktyg med vilka du kan ta bort rader som du inte tycker är spelvärda.


Att bli en vinnare med Copéma är ganska lätt, vill säga du måste välja rätt hästar själv. Det gör inte programmet åt dig.

Programmet jobbar så att det delar upp ramen med garderingar i enkelrader och testar alla rader mot dina krav. De rader som inte uppfyller dina krav sorteras bort och de rader som är kvar sätts ihop till ett antal kuponger.

Resultatet blir ett system på flera kuponger. Vi kallar dem flerkupongsystem. Ett flerkupongsystem ger alltid en rad med 7 rätt om rätta raden finns bland dina hästar och dina krav håller.


Detta är en bra funktion:

Med programmet kan du även reducera systemet till ett valfritt antal rader. Då får du själv välja i skalan 0-100 hur stor del av systemet du satsar på varje enskild häst.

Resultatet blir ett system med varierande reducering. Ju mer du har satsat på vinnarna, desto bättre blir dina vinstchanser. Där du tror att vinstchansen är störst är reduceringen minst och ökar sedan gradvis. Är du duktig på att hitta vinnarna är det stor fördel för dig.

Med reducering är du aldrig garanterad sjuan men du kan minska insatsen mer än vinstchansen. Här krävs stor tur att få sjuan. Men det ska sägas att det kan bli bra utdelning på sex och fem rätt också.

Så Att vinna 56 Milioner kanske du inte gör, men du bör bli en vinnare på V75 genom att börja spela reducerade system på V75.

Du beställer Programmet här till V75 och får som BONUS Copéma till V65 för det löjligt låga priset på 100 kr. Licensen räcker i ett år och till tre datorer.

En liten demo hur det kan gå till att bygga ett system med Copéma V75.

Här får du fina tips till V75


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu