Bli en vinnare med reducerade system!


När små V75-system drar in storkovan är den vinnande kupongen ofta en del i ett större, så kallat utskrivet system. Dessa görs på så sätt att man ställer vissa krav på vilka hästar som måste vinna.

Du har säkert hört,läst om reducerade system på V75. Många av oss som spelar på V75 vet hur svårt det är att få sju rätt. Spelar du du bara på en kupong så får du inte med så många hästar. Radantalet springer lätt i höjden.

Vitsen att spela reducerade system är att få med flera hästar för samma peng.

En av många vinnare med Copema V75:
Jag hade egentligen ingen riktig spelidé alls men tyckte att omgången såg svår ut. Så jag använde mig av systemverktyget Copéma för att hämta hem startlistorna och sätta krav som gick emot spelarkollektivet.

Spelaren lämnade in ett utskrivet system med 1 000 enkelrader, för en kosnad av 500 kronor. Hon hade den tur som krävs och hon kvitterade ut 441000 tusen.

En liten demo hur det kan gå till att bygga ett reducerat system med Copéma V75.

Med rätt kunskap kan du bygga ditt reducerade system som du vill ha det.
Copema V75 erbjuder dig mängder av olika lösningar. Du skapar ditt system till v75 väldigt enkelt.

Är du nybörjare på trav och vill få lite hjälp på traven blir du medlem på Spets o Slut.se. Där får du som gåva två fina böcker som handlar om hur du blir en vinnare på trav. Tavguiden skriven av mig och Vinna på Outsiders Skriven av TV kändisen Johan Lindvall.

Beställ idag och lär dig dig bygga ett  Reducerade System

Tags: ,

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu