Konsten att bli en Vinnare påV75!


Svårt med V75 tycker vi alla som spelar det. Alltid spricker man i något lopp. Svårt skall det vara, för när sjuan sitter där önskar man att det är bra utdelning. Men problemet är att det är svårt och för sällan man kan räkna hem sju rätt.


Du kan bli en vinnare på v75 idag om du har turen med dig. Ett bra sätt är att spela reducerade system på V75.  Då ökar du chansen betydligt. Många fördelar med det. I regel behöver du bara en spik, för hur ofta sätter du spiken?


Vi skapar en system med datorn som hjälp, idag finns det några bra program som kan hjälpa oss. Själv använder jag Copèma V75. Ett utmärkt program till en liten kostnad (100kr) per/år. Den hundralappen tjänar du in direkt vid första vinsten,om du nu har valt rätt hästar vill säga.


Att bli en vinnare på v75 idag borde du lyckas med ganska snart. Det finns så många möjligheter med Copèma V75, du kan ställa vilka krav du vill.  Spela på kuskar,spår,nummer,spetsaren och olika procentsatser alla som är streckade under 10%. Kräv att minst en skall vinna.


Bli en vinnare på v75 idag du med! Du beställer Copèma V75 lätt genom att klicka här och nu!


Vill du se en demo hur jag skapar ett system med Copèma V75 klicka du här!


Bli Gratis Medlem på Spets o Slut och få tips på hur du skall spela i loppen.


Tags:

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu