Archive for the ‘Copéma V75’ Category

Konsten att bli en Vinnare påV75!


Svårt med V75 tycker vi alla som spelar det. Alltid spricker man i något lopp. Svårt skall det vara, för när sjuan sitter där önskar man att det är bra utdelning. Men problemet är att det är svårt och för sällan man kan räkna hem sju rätt.


Du kan bli en vinnare på v75 idag om du har turen med dig. Ett bra sätt är att spela reducerade system på V75.  Då ökar du chansen betydligt. Många fördelar med det. I regel behöver du bara en spik, för hur ofta sätter du spiken?


Vi skapar en system med datorn som hjälp, idag finns det några bra program som kan hjälpa oss. Själv använder jag Copèma V75. Ett utmärkt program till en liten kostnad (100kr) per/år. Den hundralappen tjänar du in direkt vid första vinsten,om du nu har valt rätt hästar vill säga.


Att bli en vinnare på v75 idag borde du lyckas med ganska snart. Det finns så många möjligheter med Copèma V75, du kan ställa vilka krav du vill.  Spela på kuskar,spår,nummer,spetsaren och olika procentsatser alla som är streckade under 10%. Kräv att minst en skall vinna.


Bli en vinnare på v75 idag du med! Du beställer Copèma V75 lätt genom att klicka här och nu!


Vill du se en demo hur jag skapar ett system med Copèma V75 klicka du här!


Bli Gratis Medlem på Spets o Slut och få tips på hur du skall spela i loppen.


Bli en vinnare med reducerade system!


När små V75-system drar in storkovan är den vinnande kupongen ofta en del i ett större, så kallat utskrivet system. Dessa görs på så sätt att man ställer vissa krav på vilka hästar som måste vinna.

Du har säkert hört,läst om reducerade system på V75. Många av oss som spelar på V75 vet hur svårt det är att få sju rätt. Spelar du du bara på en kupong så får du inte med så många hästar. Radantalet springer lätt i höjden.

Vitsen att spela reducerade system är att få med flera hästar för samma peng.

En av många vinnare med Copema V75:
Jag hade egentligen ingen riktig spelidé alls men tyckte att omgången såg svår ut. Så jag använde mig av systemverktyget Copéma för att hämta hem startlistorna och sätta krav som gick emot spelarkollektivet.

Spelaren lämnade in ett utskrivet system med 1 000 enkelrader, för en kosnad av 500 kronor. Hon hade den tur som krävs och hon kvitterade ut 441000 tusen.

En liten demo hur det kan gå till att bygga ett reducerat system med Copéma V75.

Med rätt kunskap kan du bygga ditt reducerade system som du vill ha det.
Copema V75 erbjuder dig mängder av olika lösningar. Du skapar ditt system till v75 väldigt enkelt.

Är du nybörjare på trav och vill få lite hjälp på traven blir du medlem på Spets o Slut.se. Där får du som gåva två fina böcker som handlar om hur du blir en vinnare på trav. Tavguiden skriven av mig och Vinna på Outsiders Skriven av TV kändisen Johan Lindvall.

Beställ idag och lär dig dig bygga ett  Reducerade System

Att vinna på V75 är kul!


För att vinna 56 Milioner på V75 måste du vara ensam om att få sju rätt. Det är inte så ofta det händer att det bara finns ett system som klar det. Spelaren ifråga spelade ett reducerat system.

Bli en vinnare med reducerat system.

Reducerade system är ett system där man ställer olika villkor på systemet. Man utgår från en stor ram från början, plockar bort vissa rader som är omöjliga att de går in. Typ en rad med bara 1 – 10 procentare i den färdiga raden.

Spela reducerade system kan vara en stor fördel ibland. Tycker du det ser lätt ut kan det räcka med ett vanligt system, på en kupong. Men det ska sägas att det är aldrig lätt att gissa utdelningen på förhand.

Att vinna på V75 med Copéma.

Med Copéma kan du enkelt välja ut de bästa raderna i ett större system, gardera mer för samma insats och få bättre vinstchanser.

Listan på exempel hur man kan spara in rader kan göras hur lång som helst. Programmet har många kraftfulla verktyg med vilka du kan ta bort rader som du inte tycker är spelvärda.


Att bli en vinnare med Copéma är ganska lätt, vill säga du måste välja rätt hästar själv. Det gör inte programmet åt dig.

Programmet jobbar så att det delar upp ramen med garderingar i enkelrader och testar alla rader mot dina krav. De rader som inte uppfyller dina krav sorteras bort och de rader som är kvar sätts ihop till ett antal kuponger.

Resultatet blir ett system på flera kuponger. Vi kallar dem flerkupongsystem. Ett flerkupongsystem ger alltid en rad med 7 rätt om rätta raden finns bland dina hästar och dina krav håller.


Detta är en bra funktion:

Med programmet kan du även reducera systemet till ett valfritt antal rader. Då får du själv välja i skalan 0-100 hur stor del av systemet du satsar på varje enskild häst.

Resultatet blir ett system med varierande reducering. Ju mer du har satsat på vinnarna, desto bättre blir dina vinstchanser. Där du tror att vinstchansen är störst är reduceringen minst och ökar sedan gradvis. Är du duktig på att hitta vinnarna är det stor fördel för dig.

Med reducering är du aldrig garanterad sjuan men du kan minska insatsen mer än vinstchansen. Här krävs stor tur att få sjuan. Men det ska sägas att det kan bli bra utdelning på sex och fem rätt också.

Så Att vinna 56 Milioner kanske du inte gör, men du bör bli en vinnare på V75 genom att börja spela reducerade system på V75.

Du beställer Programmet här till V75 och får som BONUS Copéma till V65 för det löjligt låga priset på 100 kr. Licensen räcker i ett år och till tre datorer.

En liten demo hur det kan gå till att bygga ett system med Copéma V75.

Här får du fina tips till V75Spelar du ett Reducerat System ökar dina vinstchanser!

Tycker du det är svårt att få 7 rätt på V75?

De flesta som spelar på trav tycker det är väldigt svårt att få 7 rätt på V75.
När turen är med och du lyckas,då blir det säkert en liten utdelning på sjuan.

Oftast är det så att du inte kan ta med de hästar som du vill. Systemet blir i regel för stort.

Ett bra sätt att öka sina chanser är att spela reducerat system.

Låt Copéma V75 hjälpa dig!

http://www.metacafe.com/watch/5094478/

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu